Partner worden?

Wil je ontzorgt worden of je eigen kapperszaak starten?
Laat ons helpen met onze franchise formule!

kappr is een baanbrekend nieuw franchise-model voor kapperszaken.

Met behoud van identiteit organiseren zij collectief hun administratie, marketing en reclame, inkoop, scholing en business support… en houden zij stand in lastige tijden.

Economische malaise of de opkomst van webwinkels? Wat de oorzaken ook zijn: de winkelcentra lopen leeg. Vooral de kleinere ondernemers hebben het vaak best zwaar.

Ook de zelfstandige kapsalons gaat het niet voor de wind. Hun inkomsten stagneren, maar hun kosten blijven gelijk – of stijgen zelfs. Maar wie doorbreekt die trend?

kappr: minder kosten, meer omzet

De grotere ketens bepalen steeds meer het winkelstraatbeeld. En dat is logisch, want zij kopen goedkoper in en hebben per vestiging ook minder kosten.
Franchising met kappr creëert een soortgelijke situatie: Het slimmer organiseren van de juiste werkzaamheden, doet de kosten dalen en geeft de omzet een impuls.

een partnership met perspectief

De franchise heeft van oudsher geen vlekkeloos imago: Die zou duur zijn en slecht voor het behoud van de eigen identiteit. Wij proberen dagelijks het tegendeel te bewijzen. En we slagen daar ook in, door onze partners een win-win formule aan te bieden.

De kapper franchise in vogelvlucht

kappr’s franchisenemers beschikken per direct over:

  • Een administratieve backoffice
  • Een marketing- en reclameteam
  • Inkoopvoordeel door collectiviteit
  • Opleiding en bijscholing
  • Bedrijfsbegeleiding
  • Geen entrance-fee

Administratieve backoffice

kappr neemt de hele bedrijfsadministratie uit handen. We doen hun boekhouding, Btw-aangiften en loonadministratie. Deelnemers geven ons hun mutaties door, wij doen de rest. Elke maand ontvangen zij een keurig financieel rapport.

Marketing en reclame

De franchise heeft van oudsher geen vlekkeloos imago: Die zou duur zijn en slecht voor het behoud van de eigen identiteit. Wij proberen dagelijks het tegendeel te bewijzen. En we slagen daar ook in, door onze partners een win-win formule aan te bieden.

Collectieve inkoop

kappr heeft – zacht uitgedrukt – ‘nogal concurrerende afspraken’ gemaakt met heel veel leveranciers. Onze franchisenemers maken het op deze manier dus eigenlijk zélf mogelijk om – als kleinere ondernemer – tóch te profiteren van de voordelen van collectieve inkoop. 

Opleiding, bijscholing en workshops

kappr staat voor een goede service en ambachtskwaliteit. Want naast een goed product, zijn ook advies en klantbeleving bepalend voor het succes van een salon. We besteden daarom veel aandacht aan opleiding en bijscholing van medewerkers en leidinggevenden. 

Bedrijfsbegeleiding

kappr biedt ook intensieve bedrijfsondersteuning. We helpen, bijgestaan door experts, bij het sturen op cijfers, – eventueel juridische – personeelszaken (waaronder het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten), huurkwesties, interieur, verzekeringen en financiering.  

Bij kappr betaal je geen entrance fee

Om je als ondernemer niet op onnodige kosten te jagen betaal je bij kappr geen zo geheten entrance fee, zoals bij de andere ketens meestal wel het geval is.

De Franchiseovereenkomst

Een samenwerking met kappr moet natuurlijk lonend zijn, maar ook iets waar franchisenemers niet eindeloos aan vast zitten, vinden wij. Onze franchiseovereenkomst is daarom zo opgesteld dat die, na de eerste termijn van drie jaar, elk jaar kan worden opgezegd.

De franchiseovereenkomst beschrijft en beschermt de rechten en belangen van kappr én die van de franchisenemer. In aanvulling op deze overeenkomst is er een handboek: daarin staan de wederzijdse taakverdeling en verantwoordelijkheden beschreven.

De kappr look & feel

n nauw overleg met haar franchisenemers, zorgt kappr zonder fratsen voor een nieuwe look & feel in de salons waarmee zij samenwerkt, en wel volgens de kappr stijlgids. Maar we doen alleen wat echt nodig is, om zinloze uitgaven te voorkomen.

kappr ontzorgt!

Interesse? Stuur ons een e-mail op mail@kappr.nl
of bel direct naar 0317-61 87 83